25 éves nyereményjáték

25 éves nyereményjáték

25 éves az Autófórum Riegler Kft. - születésnapi nyereményjáték: Nyerjen egy egész hétvégés wellness hétvégét!

Részvételi szabályzat

Amennyiben Ön nálunk szervizelteti szémálygépjárművét minimum 50.000 Ft értékben 2018. december 3. és 2019. február 28. között, úgy automatikusan jogosulttá válik nyermeényjátékunkra.

A játékban való részvételhez töltse ki szervizünkben a kapott sorsjegyet és dobja be a nyereményszelvényeket gyűjtő dobozba!

A játék ideje alatt havonta nyereményeket sorsolunk ki, illetve a játék végén minden -a nyereményjátékban résztvevő ügyfelünk között- fődíjat sorsolunk. Részletek az alább letölthető játékszabályzatunkban és márkakereskedéseinkben.

Havi nyeremények

  • 3 db külső-belső autóápolás (tartalma: samponos kézi külső mosás, szárazra törlés, gumiabroncsok kezelése; beltér porszívózás, belső részek portalanítása, műanyagok ápolása, üveg felületek külső-belső tisztítása)
  • 1 db külső-belső takarítás + GardX autóvédelmi kezelés (részletek a GardX termékről: http://silkgroup.hu/gardx)

Főnyeremény

3 nap/2 éj két felnőtt részére Herceghalmon, a négycsillagos Abacus Business & Wellness Hotelben. További információ a hotelről: http://abacus.hu/

Sorsolás

A Sorsoláson kizárólag azok a Játékosok vesznek részt, akik a Szabályzatban leírt részvételi feltételeknek eleget tesznek.
A sorsolás helyszíne a Szervező székhelye. A nyertes nevek sorsolása kézi húzással történik közjegyző jelenlétében.
A havi nyereményeket a Játék időtartama alatt a Szervező a következő hónapok alábbi időpontjaiban sorsolja:

•    2019. január 8., kedd  15:00
•    2019. február 5., kedd  15:00
•    2019. március 28., csütörtök  17:00

A főnyereményt a Szervező az utolsó, havi sorsolás alkalmával sorsolja. A főnyeremény-sorsoláson a nyereményjátékban résztvevő összes Játékos indul.

Játék kezdete

Játék vége