Citroën szerviz - Bemutatkozás

Az Autófórum Riegler Kft 1993-ban alakult, kezdetben kizárólag csak a Fiat márkát forgalmazta, majd 1996-tól a választék kibővült az Alfa Romeo értékesítési joggal is. Tatabányán 2000. augusztusától a korábban is Fiat márkakereskedésként és márkaszervizként működő Strausz Autóház utódjaként szolgáltuk ki a régió igényeit.

2011 januárjától, az akkori Citroën Tatabánya telephelyére költözve, (Tatabányán az Alkotmány út 2/b) tevékenységünk kibővült a Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz mellett Citroën alkatrész forgalmazói és vevőszolgálati joggal is.

Az új telephelyünkön továbbra is üzemel karosszérialakatos műhelyünk, ahol teljes körű kárügyintézéssel segítjük ügyfeleinket.
Tevékenységünket az új telephelyen kiegészítettük M1, N1, O1 kategóriájú járművek hatósági vizsgálatával illetve eredetvizsgával, ami nagymértékben segíti a környezetünkben dolgozó autószerelőkkel, gépjármű kereskedéssel kialakított kiemelkedő kapcsolatunk fejlődését.
Telephelyünkön rendelkezünk futómű ellenőrző műszerekkel, gumiszerelő és –centrírozó berendezésekkel, illetve a két képviselt márka által előírt célszerszámokkal.
Cégünk büszke arra, hogy szervizünkben dolgozó kollégáink átlagosan itt eltöltött munkaviszonya 10 év felett van!

Garancia

Az új Citroënt vásárlók az általános gyári garancián felül akár 6 évre előre megtervezhetik karbantartási és szervizelési költségeiket és megóvhatják magukat a váratlan, nem tervezett kiadásoktól.
Válasszon Ön is igényeinek megfelelő karbantartási és/vagy kiterjesztett garancia szolgáltatáscsomagjaink közül!

A Citroën CostDrive, Citroën EssentialDrive és a Citroën FreeDrive csomagokkal hosszú évekre biztosíthatja a gondtalan autózás örömét!

Klíma ellenőrzés

A különböző évszakokban különböző mértékben vesszük igénybe a klímaberendezést, amely rendszeres karbantartást igényel.

A klímaátvizsgálás során a Citroën szakemberei:
8 lépésből álló ellenőrzéssel (pollenszűrő, nyomás, folyadékszint stb.) mérik fel a klímaberendezés állapotát; garantálják a rendszer optimális működését, a megfelelően megszűrt levegőt és az üvegfelületek tökéletes páramentesítését; gondoskodnak arról, hogy önnek út közben továbbra is tökéletes kényelemben legyen része.

Kötelező karbantartások

Az éves felülvizsgálat alkalmával pontos képet kaphat gépjárműve állapotáról. Két időszakos karbantartás között szakembereink gondosan átvizsgálják gépjárművét, hogy megelőzhetők, illetve elkerülhetők legyenek az esetleges későbbi költséges beavatkozások.

Így ön megkímélheti magát a kellemetlen meglepetésektől, és utazásai során folyamatosan a legnagyobb kényelemben és biztonságban lehet része. A karbantartásokat, a gyár által előírt technológiával és anyagokkal végezzük el, annak érdekében, hogy gépjárműve hosszútávon biztonságosan szolgálja Önt és családját.

Gyári alkatrészek, cseredarabos felújított és eurorepar alkatrészek, eredeti Citroën tartozékok

Hivatalos alkatrész forgalmazóként, telephelyünkön raktárkészletről, vagy rövid rendelési határidővel elérhetőek a  Citroën gépjárművek karbantartásához, üzemeltetéséhez szükséges alkatrészek, gyári tartozékok.

Az idősebb gépjárművek tulajdonosaira is gondolunk, a Citroën kedvező árfekvésű cseredarabos felújított és eurorepar alkatrész családjával.

Citroën szerviz online bejelentkezés