Bemutatkozás

Az Autófórum Riegler Kft. a Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep és Mazda típusok hivatalos márkakereskedőjének egyedi tervezésű, impozáns telephelye. Az 1993-ban alakult cég kezdetben kizárólag csak a Fiat márkát forgalmazta, majd 1996-tól választékbővítésül az Alfa Romeo értékesítési jogát is megkapta. Jelenleg három telephelyen végezzük munkánkat. 1998-ban jelenlegi telephelyünket a Győr, Pesti út 4. szám alatt vettük birtokba, Fiat és Alfa Romeo Márkakereskedés, illetve Márkaszervizként.

2000. augusztusától Tatabányán a korábban is Fiat Márkakereskedésként és Márkaszervizként működő céget vettük át, melyet azóta is eredményesen üzemeltettük 2010. december 31-ig, majd szintén Tatabányán az Alkotmány út 2/b-be költöztünk, ahol a Fiat Márkakereskedés és Márkaszerviz mellett Citroën vevőszolgálati joggal is rendelkezünk.
A megnövekedett igények kielégítése érdekében 2001-ben lakatosműhellyel és gépkocsi mosóval bővítettük telephelyünket. A Fiat Kishaszonjármű Specialista cím elvárásoknak megfelelően 2003-ban újabb létesítmény – Kishaszonjármű Specialista Központ - építését határozták el a tulajdonosok, amely 2004. május 21-én került átadásra a Győr, Pesti u. 1. szám alatt. 300 m2 alapterületű szalonban, valamint 300 m2 alapterületű szerviz- és raktártérben vált lehetővé a kishaszonjárművek iránt érdeklődők színvonalas kiszolgálása.

A létesítmény átadásával cégünk megkapta a kitüntető Nyugat-Magyarországi Kishaszonjármű Specialista címet. Ebben az épületben került kialakításra a Nemzeti Közlekedési Hatóság által kihelyezett Műszaki Vizsgaállomásunk, ahol 2005 novembere óta végzünk saját főállású szakembereinkkel műszaki vizsgáztatást, eredetiség vizsgálatot a hét minden munkanapján.
fiat-szerviz.jpg

2011. július 1-től a győri központi telephelyünkön Mazda Márkakereskedés és Márkaszerviz joggal rendelkezünk. 2012. május 1. dátummal pedig megkaptuk a Fiat konszern másik nagy presztízs értékű márka, a Jeep Márkakereskedés és Márkaszerviz jogát.

Napjainkban már mindhárom telephelyünkön rendelkezünk futómű ellenőrző műszerekkel, gumiszerelő és –centírozó berendezésekkel. Lakatos műhelyeink a legkorszerűbb igényeket kielégítő ponthegesztő berendezésekkel és karosszéria huzatópaddal vannak ellátva. Mindegyik telephelyünkön teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink számára, a márkafüggő és –független szakszerviztől a műszaki vizsgáztatáson keresztül a kézi gépkocsi ápolásig.

Büszkék vagyunk arra, hogy szervizünkben dolgozó kollégáink átlagosan itt eltöltött munkaviszonya 10 év felett van!

Várjuk szaktudásunkkal!