Mazda CX-5 | DESIGN

KIFINOMULT DIZÁJN
ÉS MESTERMUNKA


Az új Mazda CX-5 a KODO dizájnnak köszönhetően szépséget és energiát sugároz. Az egész autó stílusa a lendületes mozgás izgalmas benyomását kelti, a dinamizmusét és a sebességét. A városi szabadidő autó határozott és érzéki vonalvezetésének kiemelése érdekében a Mazda kifejlesztette az egyedülálló Takumi Nuri festési technológiával készült Soul Red Crystal színt, és olyan életteli, mély színt alkotott, amelynek csak akkor hisszük el létezését, ha látjuk.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐ TÉR

BOSE®

A vezető- és utasközpontú utastér a nyitottság és egység érzését kelti, és első osztályú kényelmet biztosít minden utas számára. Mindenütt valódi mestermunka. A vezető köré kialakított ergonomikus vezérlés és az új kormánykerék, a tágas, luxuskivitelű belső térben olyan környezetet alakít ki, ahol a nagyszerű kényelem mellett tökéletesen irányítása alatt tarthatja a dolgokat. Az utasok azonnal otthon érzik magukat a hátsó, fűtött üléseken*, amelyek a hosszú utazások során hátradönthetők.

A 10 hangszórós Bose® hangrendszert** és az MZD Connect fejlett információs és szórakoztató rendszert mindenki élvezni fogja.

*A hátsó ülésfűtés válaszható felszerelés
*A 10 hangszórós BOSE® prémium hangrendszer választható felszerelés

MOTOROK

SKYACTIV


Az új Mazda CX-5 vezetésekor olyan gyorsaságot és a reakciókészséget tapasztal, ami ritkaságszámba megy a városi szabadidő autók között. Ez a fejlett SKYACTIV technológiára épülő városi SUV kiváló üzemanyag-fogyasztással és alacsony – akár 132 g/km-es – CO2-kibocsátással rendelkezik. A menetkényelem és az irányíthatóság magasabb szintjének elérése érdekében továbbfejlesztett futóművel és a G-vectoring vezérléssel láttuk el.

TECHNOLÓGIA

MZD CONNECT

 
Az MZD Connect lehetővé teszi, hogy vezetés közben saját világába merüljön, és így az új Mazda CX-5-tel kialakult egység – a Jinba Ittai – érzése fokozódik.

Használja a könnyen elérhető 7"-os színes érintőképernyőt, a hangvezérlőt vagy az intuitív multimédia-vezérlő kezelőgombját a navigációhoz vagy a kommunikációhoz. Csatlakoztassa telefonját, hogy a közösségi média csatornáin jelen legyen, férjen hozzá üzeneteihez, hallgasson online rádióállomásokat vagy DAB rádiót.

RÉSZLETEK

i-ACTIVSENSE


Továbbfejlesztett i-ACTIVSENSE biztonsági technológiánk használatával az új Mazda CX-5 élvezetes és magabiztos vezetést biztosít minden környezetben. A beépített kamerák és érzékelők a lehetséges veszélyeket korai szakaszban felismerik, ezzel minimalizálják a kockázatokat, és figyelmeztetnek a head up kijelzőn, amely fontos vezetési információkat vetít a szélvédőre. Az intelligens városi fékasszisztens jelzőtábla-felismeréssel, Mazda radaros sebességszabályozó automatikával, adaptív LED-fényszórókkal és számos egyéb biztonsági innovációval minden körülmények között élvezetessé teszi a vezetést, és védelmezi Önt és családját.

GALÉRIA

VIDEÓ