Mazda CX-3 | DESIGN

SOUL RED
CRYSTAL


A mozgás szépsége a KODO formanyelvvel

A gyönyörűen kiegyensúlyozott KODO formanyelv arányaival, a formatervezett karosszériával és a sportos, mégis kifinomult megjelenéssel – különösen az új, fényes és élénk Soul Red Crystal színben – a Mazda CX-3 ma a tökéletes SUV az aktív, progresszív emberek számára, akik szeretik a dinamikus stílust és a lenyűgöző dizájnt.

A drámai első hűtőrácstól és a krómozott elemektől a 18”-os könnyűfém keréktárcsákig*, a csillogó, fekete oszlopokig** és a hátsó LED-es lámpatestekig* a Mazda CX-3 már azelőtt kifejezi a mozgás energiáját és szépségét, mielőtt beszállna és vezetne. A legkiválóbb minőségű anyagok és a kivételes szakmai tudás segítségével a mindennapos vezetés még élvezetesebb, és teljesen jelen van az autó és a vezető közötti egység érzése.

* Revolution / Revolution top szinten
** Challenge szinttől

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐ TÉR

KÉZZEL KÉSZÍTETT,
EMBERKÖZPONTÚ
FÜLKE


A nyugodt, barátságos, érzékeket stimuláló térben semmi nem zavarja, így a vezetés élvezetére összpontosíthat – így terveztük meg a belső teret. A vezető körül mindenhol az egység érzete van jelen, amelyet az övezetekre osztott színek és anyagok teremtenek meg. Szürke színt használtunk a műszerfalon és a bőr* ajtópaneleken, hogy még kellemesebbé tegyük a légkört.

*A bőrüléseknél az alapfelszereltség része

MOTOROK

SKYACTIV


A Mazda CX-3-at úgy terveztük, hogy rendkívüli erőt, teljesítményt és irányíthatóságot nyújtson. Az új dizájnt kapott dugattyúval és befecskendezési rendszerrel továbbfejlesztett SKYACTIV-G 2.0 benzinmotor több erőt, valamint javított üzemanyag-fogyasztást nyújt a teljes tartományban. A SKYACTIV-D 1.8 dízelmotor nagy sebességen extra nyomatékot és kiváló üzemanyag-takarékosságot biztosít még nagy terhelésnél is.

TECHNOLÓGIA

MRCC


Mazda radaros sebességszabályozó automatika Stop & Go funkcióval (MRCC)

A Mazda radaros sebességszabályozó automatikával (MRCC) a hosszú utak ugyanolyan kényelmesek, mint a rövidek. Az első radarok biztonságos távolságot tartanak, akár teljesen le is fékezik az autót. Nem számít, hogy dugóban vagy az autópályán halad, minden sebességnél működik.

Az első parkolóradarok (Revolution / Revolution top szinten) segítenek, hogy kényelmesen parkoljon, különösen a szűk parkolóhelyeken. Egyenetlenebb útfelületeken a Mazda CX-3 lágyabb, 18”-os abroncsai tompítják a rázkódást, így minden utas számára kényelmes és kellemes az utazás.

RÉSZLETEK

G-VECTORING


Könnyedén és pontosan irányíthatja a Mazda CX-3-at a javított kormányzási rendszernek és a G-Vectoring szabályzásnak köszönhetően. A G-Vectoring szabályzás a kormánymozdulatoknak megfelelően beállítja a motor nyomatékát és optimalizálja az egyes kerekek terhelését. Az eredmény? Jelentős mértékben javuló kormányozhatóság, simább gyorsulás és még izgalmasabb vezetés.

Amikor az út és az időjárás körülményei kihívást jelentenek, akkor Ön teljes kényelemre és irányításra vágyik. Nagy teljesítményű, új generációs i-ACTIV AWD rendszerünkkel átadhatja magát a vezetés örömének, és az üzemanyag-hatékonyság feladása nélkül élvezheti az erőteljes Jinba Ittai érzést. Vezetés közben 27 érzékelő másodpercenként 200-szor ellenőrzi a körülményeket és az utat, majd az intelligens rendszer a legnagyobb tapadással rendelkező kerékhez irányítja az erőt.

GALÉRIA

VIDEÓ