Mazda 6 Sportkombi | DESIGN

KODO


Ami az első benyomást illeti, az új Mazda6 Sportkombi hatása lélegzetelállító. A lenyűgöző megjelenés a KODO: A mozgás lelke formanyelvvel a letisztultság és a kiforrottság új szintjét nyújtja, amelyet mesterembereink és tervezőink keltettek életre.

A vezető és az utasok körüli csendes utastér a legkiválóbb minőségű anyagokból készült. Jellegzetes és egyedülálló színeink, a Soul Red Crystal és a Machine szürke metál az érzéki ívekkel és a dinamikus vonalvezetéssel az autó elejétől a hátuljáig erőt és mozgékonyságot sugallnak.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐ TÉR

ÖRÖMTELI AUTÓZÁS
KIMAGASLÓ
KÉNYELEMBEN


Az új Mazda6 Sportkombi ragyogóan és elegánsan teljesít minden szerepkörben, remekül illik az aktív és igényes életmódhoz. A KODO: A mozgás lelke formanyelvvel, következő generációs technológiával és új, luxuskivitelű utastérrel rendelkező Sportkombi tágas, a körülményekhez rugalmasan alkalmazkodik, és minden feladatot könnyedén végez el.

Az utazások és hétvégi kirándulások a családdal, barátokkal kényelmessé és minden szempontból örömtelivé válnak, különösen az első ülések szellőztetésének köszönhetően. A figyelemfelkeltő stílust érettebb kivitellé fejlesztettük, életre keltettük új, élénk, egyedi színeinket, a Soul Red Crystalt és a Machine szürke metált. Minden pillanat különlegessé válik a tágas, pazar megjelenésű utastérben, amely aprólékos gondossággal a legfinomabb bőrből, gyönyörű japán sen fából és velúrból készült.

MOTOROK

JINBA ITTAI


A Mazda6 Sportkombi dizájnjának meglévő minőségét komoly fejlesztésekkel ötvöztük a még örömtelibb, kényelmesebb és elegánsabb autózás érdekében. Mérnökeink minden egyes alkatrészt áttanulmányoztak, hogy az utasok minden ízében legalább annyira élvezzék az utat, mint a vezető. Legújabb SKYACTIV motorjaink technológiájának hála, az autó álló helyzetből késlekedés nélkül, simán és fürgén indul el, így pontosan irányítható.

A gyorsulás optimalizálásával a gázpedál legkisebb nyomása is érzékelhető, a teljesítmény precízen a vezető szándéka szerint változik, ami tovább fokozza az autó és utasai közti Jinba Ittai kapcsolat élvezetét.

TECHNOLÓGIA

i-ACTIVSENSE


Innovatív i-ACTIVSENSE technológiáink teljes körű védelmet nyújtanak a nem látható veszélyekkel és kockázatokkal szemben. Akár sűrű forgalomban, hosszú, egyenes úton vagy éjszakai úton vezet, rendszereink zökkenőmentesen működnek együtt a biztonság érdekében, így a vezetés maximális örömet nyújthat.

RÉSZLETEK

SZÉLVÉDŐRE
KIVETÍTETT
AKTÍV KIJELZŐ


Az utazás során nem szerencsés, ha valami megzavarja a vezető figyelmét. Legújabb aktív kijelzőnk közvetlenül a szélvédőre vetíti a járművel és az úttal kapcsolatos információkat. A vezető egy pillantással áttekintheti a vezetési körülményeket, többek között a részletes (turn-by-turn) navigációs utasításokat és sebességhatárokat, valamint az autó lényeges információit.

GALÉRIA

VIDEÓ