Új Mazda 3 Sport | DESIGN

SPORTOS ÉS CSÁBÍTÓ


MÁR A VEZETÉS ELŐTT FELKAVARJA AZ ÉRZELMEIT

A vadonatúj Mazda3 Sport változatot az erőteljes és vonzó kisugárzás, valamint a meghatározóan sportos kialakítás teszi lenyűgöző megjelenésűvé. Ha rápillant, úgy fogja érezni, hogy nem csupán egy autót, hanem egy műalkotást lát maga előtt. Az autó áramvonalas alakján játszó fény a mozgás érzetét kelti még akkor is, amikor a jármű egy helyben áll.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐ TÉR

ÉREZZE,
AHOGY EGGYÉ
VÁLIK AZ AUTÓVAL


VEZETÉSI DINAMIKA

Élvezze az intenzívebb Jinba Ittai-kötődést az autóval, amely üdítően jól kezelhető és kiváló vezetési dinamikával rendelkezik a legújabb Skyactiv-járműfelépítésünknek köszönhetően. Az új karosszéria merevebb, és nagyobb energiaátviteli hatékonysággal rendelkezik.

MOTOROK

HAJTÁSLÁNC


Válasszon a még erőteljesebb, 2,0 literes Skyactiv-G motorok közül, amelyekben most rendelkezésre áll a hengerinaktiválás, nagyobb teljesítménnyel és kiemelkedő hatékonysággal. A Skyactiv-D 1.8 motor károsanyag-kibocsátása alacsonyabb, és simábban, gyorsabban reagál.

TECHNOLÓGIA

BIZTONSÁG


Stresszmentes vezetés a forgalmas utcákon

Amikor az új Mazda3 modellt vezeti, az i-ACTIVESENSE biztonsági technológiák nyújtotta teljes körű védelmet élvezi. Az egyik ilyen funkció az intelligens fékrásegítő (SCBS) rendszer, amely érzékelőkkel figyeli az autó és az előtte haladók közötti távolságot, illetve a közeledési sebességet.

RÉSZLETEK

CSATLAKOZÁSI
LEHETŐSÉGEK


A Mazda Connecttel még nagyobb öröm az autózás

Kapcsolódjon konnyedén a világhoz, és élvezze önfeledten az autózás örömét a Mazda Connect információs és szórakoztatórendszerrel, amelyhez lenyügöző, 12 hangszórós Bose hangrendszer* tartozik. Most mellékelt digitális tulajdonosi kézikönyvet is biztosítunk hozzá.

GALÉRIA

VIDEÓ