Új Mazda 3 Sedan | DESIGN

KARCSÚ,
KIDOLGOZOTT ÉS ELEGÁNS


KIDOLGOZOTT MINŐSÉG, BELÜL ÉS KÍVÜL

A vadonatúj Mazda3 Sedan eleganciája és a letisztultsága rabul ejti Önt. Karcsú, kidolgozott karosszériát hoztunk létre, amelynek határozott, tiszta stílusát a Kodo formanyelv és a fejlett Skyactiv technológiák segítségével alakítottuk ki.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐ TÉR

KÉZZEL KÉSZÍTETT,
EMBERKÖZPONTÚ
FÜLKE


A Mazda vezető- és utasközpontú tágas belső tere tökéletes vezetési környezetet biztosít, és most továbbfejlesztett, bőrbetétes, kis méretű kapcsolókkal és légzsákborítással ellátott, ergonomikus kormánykerékkel rendelkezik. Lehetővé teszi a vezető számára a hangrendszer és a sebességszabályozó vezérlését, valamint a motor indítását követően gyorsan felmelegszik*, így keze a hideg téli napokon sem fog fázni.

*A fűtött kormánykerék a déli országok piacain nem érhető el.

MOTOROK

HAJTÁSLÁNC


Válasszon a még erőteljesebb, 2,0 literes Skyactiv-G motorok közül, amelyekben most rendelkezésre áll a hengerinaktiválás, nagyobb teljesítménnyel és kiemelkedő hatékonysággal. A Skyactiv-D 1.8 motor károsanyag-kibocsátása alacsonyabb, és simábban, gyorsabban reagál.

TECHNOLÓGIA

CSATLAKOZÁSI
LEHETŐSÉGEK


A Mazda Connecttel még nagyobb öröm az autózás

Kapcsolódjon konnyedén a világhoz, és élvezze önfeledten az autózás örömét a Mazda Connect információs és szórakoztatórendszerrel, amelyhez lenyügöző, 12 hangszórós Bose hangrendszer* tartozik. Most mellékelt digitális tulajdonosi kézikönyvet is biztosítunk hozzá.

RÉSZLETEK

BIZTONSÁG


Stresszmentes vezetés a forgalmas utcákon

Amikor az új Mazda3 modellt vezeti, az i-ACTIVESENSE biztonsági technológiák nyújtotta teljes körű védelmet élvezi. Az egyik ilyen funkció az intelligens fékrásegítő (SCBS) rendszer, amely érzékelőkkel figyeli az autó és az előtte haladók közötti távolságot, illetve a közeledési sebességet.

GALÉRIA

VIDEÓ