Mazda 2 | DESIGN

JINBA ITTAI


A stílusos vezetési élmény terén a Mazda2-t nehéz túlszárnyalni.

Minden Mazda a Jinba Ittai szellemében lett kialakítva: az a cél, hogy a vezető és az autó olyan szoros egységet alkosson, mint a ló és lovasa. Ahogy rója a városi utcákat és kacskaringós országutakat, ez a kötelék fokozatosan kialakul, és egyre csak erősödik, valahányszor a Mazda2 volánja mögé ül. A Mazda legújabb SKYACTIV technológiája és a SKYACTIV JÁRMŰDINAMIKA még inkább elmélyíti ezt a kapcsolatot.

Teljesítmény

0

LE

Csomagtér

0

Liter

Fogyasztás

0

l/100km

CO2

0

g/km

BELSŐ TÉR

KÉZZEL KÉSZÍTETT,
EMBERKÖZPONTÚ
FÜLKE


A Mazda2 vezetőülésében Ön is megtapasztalhatja, mit értünk emberközpontú utastér alatt. Minden tökéletesen ergonomikusan helyezkedik el, az optimálisan beállított műszerektől az MZD Connect rendszerén át az aktív vezetői kijelzőig, amely új színeinek köszönhetően éjjel-nappal, az időjárási viszonyoktól függetlenül mindig jól látható.

MOTOROK

SKYACTIV-D


A SKYACTIV-D 1.5 környezetbarát dízelmotor csendesebben és dinamikusabban működik. Jinba Ittai, ahogy korábban még nem tapasztalhatta.

A beépített SKYACTIV TECHNOLÓGIA eredményeképpen a remek irányíthatóság és az energikus, szórakoztató vezetési élmény gazdaságos üzemanyag-fogyasztással párosul, így a Mazda2 a szűk városi utcákon és a kacskaringós országutakon egyaránt tökéletesen megállja a helyét. A SKYACTIV JÁRMŰDINAMIKA legfejlettebb megoldásait állítottuk az örömteli vezetés szolgálatába, így a G. vektorizáló vezérlés bevezetése mellett a felfüggesztéssel és a kormányzással kapcsolatban is végeztünk néhány újítást.

TECHNOLÓGIA

MZD
CONNECT


A Mazda MZD Connect információs és szórakoztató rendszerével az irányítás teljes mértékben az Ön kezében van. A 7”-os érintőképernyős kijelző vagy a multimédia-vezérlő segítségével egy mozdulattal elérhetők a zenék, a közösségi oldalak, a térképek vagy a névjegyek. A vezérlő kezelőgombjával úgy működtetheti a rendszert, hogy közben le sem kell vennie a szemét az útról. Nyugodtan átadhatja magát a vezetés élményének, mert biztos lehet benne, hogy nem marad le semmiről.

RÉSZLETEK

i-ACTIVSENSE


A vezetés örömteli élménye mellett a Mazda intelligens i-ACTIVSENSE biztonsági technológiája a biztonságról és a kényelemről is gondoskodik. Akár a városi forgalomban, akár az autópályán vezet, az aktív biztonsági rendszerek, amilyen például az elülső és hátsó intelligens városi fékrásegítő, a visszagurulás-gátló, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a holttérfigyelő rendszer vagy a vezetőéberség-figyelő*, figyelemmel kísérik a lehetséges veszélyforrásokat, és a legmagasabb szintű védelmet biztosítják.

Dőljön hátra, és élvezze az utazást.

*Csak a választható biztonsági csomagban érhető el.

GALÉRIA

VIDEÓ