JEEP Cherokee | 2019

Még több élményre tervezve!

 
Ragadjon meg minden lehetőséget az új Jeep® Cherokee-val arra, hogy felfedezze a világot! Az új külső minden fejet elcsavar, a beltérben a Nappa bőr borítású, fűtött ülések és a 8,4 collos érintőképernyővel ellátott, Apple CarPlay és Andorid Auto kompatibilis Uconnect emeli a komfortot.

BELSŐ TÉR

CÉLTUDATOSAN TERVEZVE

 
Az új Jeep® Cherokee-ban a kifinomult és tökéletes megmunkálással előállított belső csúcstechnológiával találkozik. A Selec-Terrain® módválasztó és az elérhető Active Drive összkerék-meghajtási rendszerek piedesztálra emelik az off-road élményt, a megnövelt csomagtér, a legújabb Uconnect™ technológia, és a minőségi szövet-, illetve bőr borítások pedig a kényelemre, és kalandra készítik fel az új Cherokee-t.

MOTOROK

Közepes méret, remek képességek


Az új Jeep® Cherokee az új független első és hátsó felfüggesztésének köszönhetően olyan közepes méretű SUV, amely terepezésre is megfelelő. Kényelmes, mindenféle időjárási körülménnyel és terepviszonnyal is megbírkózik, és tovább hordozza a márkára lengedásan jellemző hajtási és kormányozhatósági képességeket, és mindehhez kimagasló menetdinamika párosul.
2.0 MULTIJET II TURBÓDÍZEL 195 LE
Az új 2,2 literes Multijet II dízelmotor most már 9-sebességes automata váltóval és
elsőkerék-meghajtással is elérhető, 195 lóerőt és 450 Nm nyomaték leadására képes.
Ez a teljesen új fejlesztésű motor az egyik legjobban teljesítő négyhengeres turbódízel erőforrás ma a piacon.
2.2 DS MULTIJET II DÍZELMOTOR (195 LE)
A 2,2 literes Multijet II dízelmotor, Start&Stop rendszerrel, 9-sebesség automata váltóval 195 lóerő és 450 Nm nyomaték leadására képes. Ez a teljesen új fejlesztésű motor az egyik legjobban teljesítő négyhengeres turbódízel erőforrás ma a piacon.

Hátsó tengely lekapcsolás

A 4x4 rendszerek kiegészítőjeként ez az eszköz javítja a hatékonyságot azzal, hogy lekapcsolja az összkerékmeghajtást, ha arra nincs szükség. A hátsó tengely lekapcsolása, illetve a hajtási módok közötti váltás észrevétlen és nem igényel semmilyen beavatkozást a vezető részéről.

Osztályelső vezetési képességek

A Jeep® Cherokee Akár 2370 kg-ot is képes vontatni, így szinte bármit utána köthet. A szériaként elérhető vonóhoroggal bármikor készen áll a felfedezésre.

TECHNOLÓGIA

VEZESSE MÁR MA A HOLNAP
TECHNOLÓGIÁJÁT

 
Az Uconnect rendszernek köszönhetően utazása minden egyes adatát figyelemmel kísérheti, így mindig tájékozott lesz és a szórakozása is garantált. Csatlakoztassa saját eszközét Bluetooth-on, USB, vagy a kijelző AUX csatlakozóján keresztül, vagy helyezzen be egy SD kártyát.

Hallgassa kedvenc zenéit. Bármi, amire szüksége van célállomása eléréséhez jó minőségben, gazdag hangzással, számos forráson keresztül elérhető. Az új Jeep® Cherokee az Alpine®-nal közösen kifejlesztett, 9-hangszórós prémium hangrendszerrel szerelt, amelynek része a 8"-os mélynyomó és az 506 wattos erősítő.

Kezelőszervek

Az új Jeep® Cherokee a legújabb technológiát biztosítja, hogy mindent egyszerűen kezelhessen. Az FM-ről digitális (DAB) rádióra váltás, vagy állomáskeresés, a hangerő-szabályozás, zeneszám kiválasztása, híváshoz kontakt kiválasztása mindig úgy lehetséges, hogy nem kell kezét levennie a kormánykerékről. Erre kijelölt gombok, kapcsolók szolgálnak a kormányon. Egyszer kipróbálja, és soha többé nem megy nélküle sehova.

A konfigurálható, teljes színes, 7"-os TFT kijelző - amely a Limited és Overland felszereltséghez szériaként elérhető - lehetővé teszi, hogy grafikáját és a kijelzett adatokat személyre szabja, és olyan adatokat képes megjeleníteni, mint a navigáció utasításai, vagy a Selec-Terrain® állása.
A ParkSense parkolássegéd használatához szükséges információkat is ezen a kijelzőn jeleníti meg.

RÉSZLETEK

OVERLAND BELTÉR

Szórakozzon a Cherokee Overland által kínált gyönyörű és kényelmes belterében. A fűtött és hűtött Nappa bőr borítású bőrülések puha és luxus érzést keltenek, a magas fényű Zebrano fabetétekkel kiegészített kormánykerék és az új, 19"-os polírozott alumínium felnik tovább emelik az Overland fényét.

JAVÍTOTT PAKOLHATÓSÁG

Az új Jeep® Cherokee beltere tökéletesen alkalmazkodik az Ön életstílusához. Használja ki a variálható és konfigurálható üléseket, az okosan kialakított tárolórekeszeket, a kényelmi funkciókat.

BIZTONSÁG

ERŐTELJES VÉDELMEZŐ

A nagy merevségű acél merev és robosztus karosszériát alkot, amely az ütközésvédelemben nyújt nagy segítséget és optimalizálja a jármű súlyát és dinamikáját. Szériafelszereltség a nyolc légzsák, köztük a teljes hosszban nyíló függönylégzsákok, a vezető- és utasoldali térdlégzsák is.

HOLTTÉRFIGYELŐ

Az extraként elérhető holttérfigyelő az Ön és a többi jármű közti távolságot figyeli. A szenzorok érzékelik, ha egy másik jármű a holttérbe kerül, ezt hang- és a külső tükörbe épített fényjelzéssel tudatja a vezetővel.

PARKOLÁS, MEGKÖNNYÍTVE

A parkolóhelyre beállás, vagy az onnan való kiállás néha kihívásokat támaszt a vezetők elé. Az új Cherokeehoz extraként három olyan rendszer is elérhető, amelyek a parkolást segítik.

GALÉRIA