Hírek

Sportautókat megszégyenítő SUV

Egy szabadidő-autó módosított Ferrari-motorral, és megdöbbentően jó vezetési élménnyel. A Stelvio QV-val olyat húzott az Alfa, amire nem számítottunk.

Sártúró plázacica

A Jeep Renegade 5 perc alatt felszínre hozta elnyomott gyerekkori berögződéseinket, mintha muszáj lett volna, úgy gázoltunk bele a pocsolyába. 

Napernyőt gyártottak a Fiat 500-ból

Idén 120 éves a Fiat márka, hatvankét évvel ezelőtt született meg a Fiat 500, és pontosan tíz éve tért vissza közénk a törpeautó vászontetős kivitele.

Autóforum Riegler Autószalon megnyitó 2019

Egy nagy multú autószalon újranyitása történhet úgy is, ahogy az Autóforum Riegler esetében. A Mazdáknál sushi, a Jeepeknél hamburger, a Fiat/AlfaRomeo..

Boldog születésnapot, Fiat 500!

Elsőként a mirafiori gyár alkalmazottai és a helyszínen összegyűlt 500-as tulajdonosok köszöntötték kedvencüket a torinói Lingotto épület tetején.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

300 felett hasíthat a 900 lóerőre tuningolt Jeep Grand Cherokee Trrackhawk a belső sávban. Tudásához képest még olcsónak is mondható.

Heten alhatnak ebben a Fiat kisbuszban

A lakókocsizás nagy öregje, a Knaus ismét hatalmasat alkotott: egy Ducato alapú lakóautóban hét személy részére helyeztek el alvóhelyet.

1000 lóerős Jeep Gladiator pickup

A világ (egyik) leggyorsabb autóját jegyző amerikai tuningműhely ezer lóerős motort épített a kisteherautóba. A legszebb, hogy nem látszik rajta az erő.

A Mazda3 negyedik generációja

A karosszéria kialakítása a legnagyobb erőssége a negyedik generációs kompakt Mazdának, amihez gazdag felszereltség társul.

Egyedülálló Alfa Romeo 4C

Szép az Alfa Romeo 4C, de nem mindenki volt elégedett a formájával, ezért készítettek belőle egy jóval agresszívabb kinézetű darabot. 

© Autófórum Riegler Kft., Minden jog fenntartva