Hírek

Stelvio Ti

Stelvio Ti

Tradicionális kivitellel erősíti crossover-családját az Alfa Romeo. A Stelvio Ti, azaz Turismo Internazionale a kínálat csúcsán foglal helyet.

Boldog szülinapot MX-5!

Ünnepel a Mazda, hiszen 30 éve mutatkozott be az MX-5-ös és velük örülünk mi is, hogy még mindig megmutatják, milyen a vezetés szűretlen élménye.

Mit tud a legdrágább Mazda?

Két éven belül megújult a Mazda CX-5. Kipróbáltuk a japán szabadidő-autó csúcsváltozatát. Sportosnak tűnik, de vajon az is?

A Mazda újra nekifut a Wankel-motornak?

Mégsem engedi el a Wankel-motort a Mazda, most ismét RX-8 prototípusok bukkantak fel. Ismét sportmodellbe kerülhet a bolygódugattyús motor.

Újabb divatos és szép crossover

Hömpölyögnek a piacra a vadonatúj szabadidő-autók, ezúttal a Mazda mutatott be sosem volt, ám csodaszépre szobrászkodott kompakt crossovert. 

A rekorder FIAT S76

A FIAT S76 28,5 literes motorjában (28 500 köbcenti!!) mindössze négy henger dolgozott, és termelt bődületes, szinte földöntúli 300 lóerőt. 

Jeep Wrangler Rubicon

Kalandorok ne kíméljenek. Ennél feltűnőbb és szórakoztatóbb terepjárót még nem hordott a hátán a Föld. Egy keményebb, ütőképesebb modell.

Fiat Ducato 2020

Elektromos hajtás kerül Európa legnépszerűbb furgonjába, a Fiat Ducatóba. Azt csak nézni lehetett, viszont testvérei is új motort kaptak, azokat vezettük is.

Sportautókat megszégyenítő SUV

Egy szabadidő-autó módosított Ferrari-motorral, és megdöbbentően jó vezetési élménnyel. A Stelvio QV-val olyat húzott az Alfa, amire nem számítottunk.

Sártúró plázacica

A Jeep Renegade 5 perc alatt felszínre hozta elnyomott gyerekkori berögződéseinket, mintha muszáj lett volna, úgy gázoltunk bele a pocsolyába. 

© Autófórum Riegler Kft., Minden jog fenntartva